">

…دولت یاغی…

منافع و مضار حضور ایران در پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی موضوع این یادداشت است.

16 ژانویه 2021 11:36

NPT پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی

بی‌تردید شرمندگی برای ملت ایران نیست که از پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی به عنوان تبعیض‌آمیزترین پیمان در عصر مدرن یاد کند.

در سال 1347 دولت وقت ایران به عضویت این پیمان در آمد و سپس آن را در مجلس ایران به تصویب رساند. شاه مخلوع، ایران را قبل از انقلاب به آن متعهد کرد.

…ادامه…

NPT پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی 

بی‌تردید شرمندگی برای ملت ایران نیست که از پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی به عنوان تبعیض‌آمیزترین پیمان در عصر مدرن یاد کند. در سال 1347 دولت وقت ایران به عضویت این پیمان در آمد و سپس آن را در مجلس ایران به تصویب رساند. شاه مخلوع، ایران را قبل از انقلاب به آن متعهد کرد. پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان یک رویداد عظیم و شگرف باعث نشد، که دولت و ملت ایران در اندیشه خروج از این پیمان باشند، تا در قبال معاهدات و تعهدات بین المللی خود احساس بی‌مسئولیتی نماید و از این قبیل پیمان ها خارج شود. رفتار مسئولانه ملت و دولت ایران که بر آموزه های دینی و ارزش‌های والای انسانی مبتنی است با فهم و ادراک این مسئله که روح و مفاد ان پی تی، اگر به درستی از سوی متعاهدین آن اجراء شود، متضمن کرامت انسانی و مانعی بزرگ در مسیر نسل کشی و کشتار وسیع انسان های بیگناه خواهد بود. لذا باقی ماندن دولت و ملت ایران در این گونه پیمان‌ها به عنوان یک اعتبار تاریخی و ماندگار برای ما ایرانیان محسوب می‌شود.در مقابل، دولت‌مردان آمریکا در طول چهل سال گذشته به نحوی از انحاء بدترین القاب و عناوین ممکن را به ملت و دولت ایران نسبت داده اند. برای نمونه دولت دمکرات کلینتون، دولت ایران را تحت عنوان دولت یاغی تعریف[1] و سپس تحریم های معروف به تحریم های ثالث را به طور غیر قانونی و ظالمانه علیه ایران وضع کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.