">

مرتب سازی:

جدیدترین ها

بیشترین بازدید

منطقه جغرافیایی

گونه های نوشتاری

نویسنده

کلید واژه

دکتر محمد حسن دریایی

بازگشت به نظریه پردازان
حقوق بشردوستانه و خلع سلاح هسته ای -قسمت پنجم

حقوق بشردوستانه و خلع سلاح هسته ای -قسمت پنجم

بخش پنجم یادداشت حقوق بشر دوستانه و ممنوعیت خلع سلاح هسته ایی به نتیجه گیری از سلسله یادداشت ها با همین موضوع اختصاص دارد و در آن نویسنده ارجحیت رهیافت بشرگرایانه را بر رهیافت حاکمیت مدارانه در ممنوعیت حقوق بین المللی مقدم می شمارد.

حقوق بشردوستانه و خلع سلاح هسته ای (قسمت چهارم)

حقوق بشردوستانه و خلع سلاح هسته ای (قسمت چهارم)

در این قسمت از سلسله یادداشت های حقوق بشردوستانه و خلع سلاح هسته ای، دلایل و چرایی ممنوعیت بکار گیری سلاح های هسته ایی در رهیافت حقوق بشر دوستانه و مجرم بودن عاملان آن به لحاظ حقوق بین الملل و استناد به معاهده های بین المللی مورد واکاوی قرار می گیرد.

حقوق بشردوستانه و خلع سلاح هسته ای (قسمت سوم)

حقوق بشردوستانه و خلع سلاح هسته ای (قسمت سوم)

در اوایل قرن بیست یکم دو دیدگاه در طرز برخورد با موضوع سلاح هسته ایی مورد توجه سیاستمداران و حقوق دانان بین المللی قرار گرفته است یکی با محوریت تقویت حاکمیت ها و دیگری تقویت حقوق کل بشر . این یادداشت به چگونگی این دو رهیافت در روابط بین الملل با موضوع ممنوعیت خلع سلاح هسته ایی می پردازد.

حقوق بشردوستانه و خلع سلاح هسته ای   (قسمت دوم)

حقوق بشردوستانه و خلع سلاح هسته ای (قسمت دوم)

توسعه و گسترش کمی و کیفی سلاح های هسته ایی و عدم کنترل و دفاع موثر از این نوع سلاح ها جامعه بین الملل را به سمت و سوی تحت انقیاد دراوردن این نوع از سلاح ها با قوانین و حقوق بین الملل نموده است . این یادداشت که از سلسله یاداشت های حقوق بشر دوستانه و خلع سلاح هسته ایی است به موضوع ممنوعیت بکارگیری سلاح های هسته ای در حقوق بین الملل اشاره دارد.

حقوق بشردوستانه و خلع سلاح هسته ای (قسمت اول)

حقوق بشردوستانه و خلع سلاح هسته ای (قسمت اول)

طی پنج دهه اخیر و پس از جنگ جهانی دوم موضوع کاربرد سلاح هسته ای و حقوق بشر و سپس خلع سلاح هسته ایی یکی از مهمترین موضوعات در روابط بین الملل و دیپلماتیک بین قدرت های حاکم بر جهان بوده است. این یادداشت درچند قسمت تلاش دارد با واکاوی در این موضوع به چگونگی تدوین مقررات و قواعد در ارتباط با سلاح های کشتار جمعی و موضوع حقوق بشر و خلع سلاح در روابط بین الملل بپردازد.

مطالب بیشتر