راهبرد فرهنگی ، فلاح و رستگاری – 3
پس از ارائه چرایی تقابل از طریق فرهنگ با انقلاب اسلامی و بیان سیر تغییر و تحولات فرهنگی در قبل و بعد از انقلاب در قسمت اول و دوم ، در این قسمت پس از اشاره به عناصر رشد یا وابستگی از طریق فرهنگ به راهکارهای برون رفت از این شرایط اشاره می شود.
راهبرد فرهنگی، فلاح و رستگاری – 2
سیر تغییر و تحولات فرهنگی ، انواع و ابعاد، و همچنین عناوین و مواردی که از این ناهنجاری ها مشاهده شده، موضوع و دستمایه این یادداشت است.
راهبرد فرهنگی ، فلاح و رستگاری – 1
چرا نظام سلطه از طریق فرهنگ به تقابل انقلاب اسلامی پرداخته و چگونگی اینکه فرهنگ به عنوان نیروی محرکه انقلاب اسلامی می تواند انقلاب را برای رسیدن به اهداف مورد نظر خودش یاری رساند، موضوع این یادداشت است.
فرهنگ با مفهوم اندیشه ، فلسفه و حتی جغرافیا دارای عوامل و عناصر درون زا و برون زا بوده که قادر به رشد و تعالی یا افتادن در دور باطل در هر قوم و ملتی است. بالندگی شرط حیات فرهنگ بوده و بالندگی فرهنگی کلید توسعه شمرده می شود. بدون درک صحیح از نیازهای فرهنگی نمی توان به توسعه امیدوار بود. امروزه فن اوری های جدید که عمدتا از سوی غرب روانه بازارهای داخلی می شود به همراه خود فرهنگ های وارداتی به نسل جوان تزریق می کند که قادر به تاثیر گذاری در باورها و رفتارهای این نسل است. فرار مغزها که در یکصد ساله اخیر در کشورهای شرقی رو به رشد بوده است از نمونه های بارز نتیجه انتقال فرهنگ به همراه علم و فناوری است. با توجه به این هجمه فرهنگی چه باید کرد؟ دین اسلام و مذهب تشیع چگونه می تواند با هم آوائی فرهنگ و هنر و سنت های حسنۀ ایرانی و دیگر ملل راه و الگوی فلاح و رستگاری را به جامعۀ ایرانی، جوامع اسلامی و سایر جوامع نشان دهد؟ در قسمت سوم و پایانی یادداشت های راهبرد فرهنگی فلاح و رستگاری حبیب اله بهمنی کارگردان سینما و کارشناس فرهنگی در این یادداشت با ارائه سیزده راه کار، پیشنهاداتی برای حل معضلات فرهنگی برای هموارکردن راه تعالی و رستگاری در جامعۀ انقلابی ایران دارد.